Bezoek mijn nieuwe website op www.drvuyk.nl

  Welkom
  Algemeen
  Nieuws
  Operaties
     Mohs huidtumor
      chirurgie

     Huidtumoren KWF
     Huiddefect
      Reconstructie

     Rhinoplastiek
     Septumplastiek
     Mentoplastiek
     Otoplastiek
     Littekens
     Blefaroplastiek
     Blepharoplastiek
     Wenkbrauwen
     Facelift
  Verzorging na operaties
  Epistaxis
  Ethiek
  Curriculum Vitae
  Publicaties
  Veel gestelde vragen
  Hoe kunt u ons bereiken
  Preventie
  Gezondheid risico's van      roken
  Video
  Persoonlijke informatie  Curriculum Vitae vrijdag 23 februari
Curriculum vitae dr. H.D. Vuyk
 
Curriculum vitae dr. H.D. Vuyk
Dr. Hadé Vuyk is KNO-arts, hoofd-hals chirurg met een speciale belangstelling voor Plastische en Reconstructieve Aangezichtschirurgie. Hij studeerde medicijnen in Leiden tot 1981 en sloot de studie af met het arts-examen (predikaat cum laude). Hierna volgde hij tot 1985 een specialisatie in de keel-neus-oorheelkunde en heelkunde van het hoofd-halsgebied in het Academisch Ziekenhuis van de Vrije Universiteit te Amsterdam. In dit ziekenhuis werkte hij vervolgens enkele jaren als staflid (van 1985 tot 1987). In die periode heeft hij zich kunnen toeleggen op de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie. In 1986 rondde hij op dit gebied een promotie-onderzoek af.
Terug
Terug naar het begin

 
De complete Curriculum vitae kunt u hier bekijken.
 
Sinds 1987 werkt dr. Vuyk samen met dr. P. Olde Kalter en dr. S. van der Baan. Binnen dit samenwerkingsverband behandelt Vuyk vrijwel uitsluitend patiënten die in aanmerking komen voor reconstructieve en/of plastische aangezichtschirurgie.

Dr. Vuyk publiceerde Nederlandse en Engelstalige artikelen in de medische literatuur. Een groot aantal daarvan behandelt plastische en functionele aangezichtschirurgie. De afgelopen tien jaar organiseerde hij een achttal nationale en internationale symposia en congressen, met het doel de kwaliteit van plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie in Nederland te bevorderen.   Vanaf 1995 tot 2002 is hij voorzitter geweest van de werkgroep 'Plastische en Reconstructieve Aangezichtschirurgie' van de Nederlandse Vereniging voor Keel-Neus-Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Hals-gebied. Vanaf 1997 is hij verantwoordelijk voor één van de fellowship-programma's van de European Academy of Facial Surgery. Dr. Vuyk is lid van de American Academy of Facial Plastisch and Reconstructive Surgery, de European Academy of Facial Surgery en de Nederlandse Vereniging voor Keel-Neus-Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Halsgebied.

Dr. Vuyk  Dr. Vuyk© 1999-2018 Dr. H.D. Vuyk